header-logo2.png

Нашата мисля е да намерим вашия мечтан дом!

С над 20 - годишен опит в сделките с недвижими имоти, Лъки Хоум-Естейт ЕООД ще осигури най-подходящия дом за Вас. Ние знаем, че намирането на такова жилище е изключително важно и ще подходим професионално към Вашите нужди. Нашите отлично подготвени и позитивни консултанти ще работят с Вас, за да разберат, какво точно търсите и ще положат максимални усилия за намирането му.

Имате личен и доверен брокер, който да Ви съветва, организира и изпълнява целия процес по наемане. Наемате доказан, честен и опитен професионалист, който защитава истински Вашите интереси и познава отлично пазара. Не губите време в търсене на имот между стотици фалшиви обяви, некоректни собственици и измамни посредници.

Имате избор от стотици оферти на агенцията, другите брокери и собственици. Получавате изчерпателна информация за пазара и конкретните жилища, още преди да ги видите. Правите огледи САМО на подходящи за Вас имоти в удобно време.

1.jpg

Защо да ни изберете

Предимства за вас

Разчитаме на препоръката на своите доволни клиенти и това ни е доказало като най-желаният консултант за стотици семейства купили или продали желания имот с нашата агенция

Нашата мисия

е постоянно да надминем очакванията на нашите клиенти. Ние не губим от поглед основните ни ценности и се стремим да сме първият избор за покупко- продажби на имоти на пазара.

Нашата амбиция

Ние вярваме в моделa "Личен брокер", където сме Вашият доверен и професионален имотен експерт. С почтенност, знания и опит ще намерим възможно най-добрата сделка за Вас

Нашите Партноьри

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png