Кои са - Лъки Хоум-Естейт ?

Повече от професионални консултанти в сферата на недвижимите имоти

Вече над 13 години недвижимите имоти са наша страст и ежедневие. Всеки ден ние работим усърдно, за да направим възможно най-добрата сделка за Вас, нашите клиенти.

Изградихме репутацията си на уважавани професионалисти сред клиенти и колеги чрез безкомпромисни стандарти на качество, упорита и честна работа, постоянно развитие, специално внимание към нуждите на клиента, иновативен подход и нестихващ ентусиазъм.

Високата ни ефективност се дължи на уникалния екип от специалисти, стремежа за експедитивно и коректно обслужване, гласуваното доверие от клиента и желанието ни за успех. Не е случайно, че 80% от бизнесa ни е по препоръка от доволни клиенти.

Ние вярваме в моделa "Личен брокер", където лъки-консултантът е Вашият доверен и професионален имотен специалист. С почтенност, отдаденост, знания, опит и умения, лъки-брокерът ще направи възможно най-добрата сделка за вас, без това да нарушава ежедневния Ви ритъм. По този начин Вие ще спестите време, нерви и пари, докато една от най-важните финансови транзакции в живота Ви е в ръцете на опитен специалист


Предимствата за вас:

Лъки Хоум-Естейт ЕООД разчита на препоръката на своите доволни клиенти и това ни е доказало като най-желаният консултант за стотици семейства купили или продали с нашата агенция

Лъки Хоум-Естейт ЕООД се фокусира върху основните си принципи на професионално консултиране в сферата на имотите и предоставянето изключително обслужване на клиентите. Нашата цел е постоянно да надминем очакванията на нашите клиенти. Ние не губим от поглед основните ни ценност и се стремим да сме първият избор за покупко-продажби в София. Лъки Хоум-Естейт ЕООД има за цел да осигури възможно най-доброто обслужване на всички свои клиенти.

Лъки Хоум-Естейт ЕООД има амбициозна програма да покрие всички сегменти в сферата на имотите. Това за клиентите ни означава много повече оферти за продажба, клиенти-купувачи за продавачите и удобство на офисите на компанията ни, за да сме близо до тези, които се нуждаят от професионален съвет в сферата на имотите.


Защо да изберете Лъки -консултант за Ваш личен брокер?

С 13-годишен опит в сделките с недвижими имоти, Лъки Хоум-Естейт ще осигури най-подходящия дом за Вас. Ние знаем, че намирането на такова жилище е изключително важно и ще подходим професионално към Вашите нужди. Нашите отлично подготвени и позитивни консултанти ще работят с Вас, за да разберат, какво точно търсите и ще положат максимални усилия за намирането му. Така Вие ще имате доверен и опитен професионалист, който да защитава Вашите интереси и да направи най-добрата сделка, докато Вие пестите време, нерви и пари. Работейки с Лъки Хоум-Естейт, Вие:

 • Имате личен и доверен брокер, който да Ви съветва, организира и изпълнява целия процес по наемане.
 • Наемате доказан, честен и опитен професионалист, който защитава истински Вашите интереси и познава отлично пазара.
 • Не губите време в търсене на имот между стотици фалшиви обяви, некоректни собственици и измамни посредници.
 • Имате избор от стотици оферти на агенцията, другите брокери и собственици.
 • Получавате изчерпателна информация за пазара и конкретните жилища, още преди да ги видите.
 • Правите огледи САМО на подходящи за Вас имоти в удобно време.
 • Комуникирате по удобен начин: мейл, телефон, социални мрежи или лични срещи, за да сте постоянно информирани за прогреса по Вашето търсене.
 • Имате гаранция за ясни условия по сделката и комисиона.
 • Разчитате на опитен преговарящ, който да договори най-добрите възможни условия за Вас.
 • Имате юридическа защита и съдействие по всички правни въпроси на сделката, включително и договора за наем.
 • Печелите верен партньор и приятел.

Съдебна регистрация

"Лъки Хоум-Естейт ЕООД" – Lucky Home-Estate LTD е регистриранo като Търговско дружество с Решение по ф.д. № 20101029092455 на Фирмено отделение при Софийски Градски Съд, Булстат ЕИК 201319348 Дружеството възниква като правен субект с основен предмет на дейност- търговия с недвижими имоти.