Author Thumb

Ангелина и Станимир Георгиеви

,

Доверие, точност, коректност, комуникативност, исок професионализъм.... Така се представи за нас фирма „Luky home estate“, в лицето на нейния преставител Анастас Георгиев! Благодарим от сърце на Анастас, нашият забележителен и идеален партьор, за точността и перфектното изпълнение на поетите ангажименти по сделката.

Author Thumb

Тодор Дончев

Attorney-at-law, Dontchev law office

В края 2010г. решихме да купим по -голям апартамент поради увеличаване членовете на семейството ни. В началото опитахме да го направим без съдействието на брокер/професионалист, докато в едим момент осъзнахме, че се лутаме и си губим времето. Или апартементите не отговаряха на нашите изискавание или продавачите бяха некоректни. Решихме, че ни трябва някой които да познава пазара, да го запознаем с нашите изисквания и да се надяваме , че ще намери подходящия за нас апартамент. Така се запознахме с Анастас Георгиев. Той беше много експедитивен и целенасочен, разбра бързо какво търсим и в рамките на няколко дни ни представи няколко апартамента. Ние се спряхме на един от тях и го купихме. Не ни губи времето си излишни огледи и беше много коректен. Съдейства ни при преговорите с продавача и при подписването на сделката. След това, в продължения на няколко години ни намираше намематели за стария апартамент, който накрая, пак с негово съдействие, продадохме много бързо на цената, която бяхме определили. В заключение мога смело да кажа, че познавам добре Анастас Георгиев и го определям като много добър професионалист и коректен човек. Не се интересува само от материалната страна на сделката, знае да цени клиентите си и тяхното време и се стреми те да останат доволни. Без никакво съмнение го препоръчвам на всеки, който се нуждае от услуги в областта на недвижимите имоти.

Author Thumb

Фернандо Каранга

Футболист, ЦСКА София

Винаги бих препоръчал Анастас Георгиев на мой приятел или колега! Той успя да ми намери жилище под наем ,точно каквото търсих и за сумата която исках! Едно голямо , благодаря!!

Author Thumb

Бойко Христов

Управител, Самрт-Ко ЕООД

Големи благодарности за професионализма и човечността на Гн.Анастас Георгиев управител на компания за недвижими имоти Лъки Хоум-Естейт ЕООД гр.София. Гн. Георгиев, направи невъзможното , да бъде реализирана една продажба на апартамент в сграда на годината на фирма Софбилд . Той показа какво е професионализъм, отношение, точност. Справи се изключително бързо, за мен беше изключително удоволствие да работим заедно!

Author Thumb

Любомир Петров

Архитект, Исторически музей- гр. София

Искам да изкажа своята благодарност, към Анастас Георгиев, управител на Лъки Хоум Естейт, със своята работа той показа как трябва да работят брокерите на недвижими имоти в България. Имах предишен опит с друга агенция, те също продаваха парцела ми в квартал Бояна, но без успех. Гн. Георгиев показа как бързо и безпроблемно може да свърши работа с усмивка на лице , с отношение и професионализъм!