За Продавачи


Нашата основна цел е да продадете имота си бързо на възможно най-добрата цена и да се гарантира, че в процеса няма да бъдете подложени на натиск и стрес! За да постигнем това, ние познаваме отлично целия процес на закупуване.В „Лъки Хоум-Естейт” ЕООД разбираме значението на активното съвпадение на купувачи и продавачи. Ние се гордеем с работата си в тясно сътрудничество със собствениците на имоти по време на всяка стъпка от пътя. Това включва комисионно договаряне, за да получите възможно най-добрата цена и поддържане на редовна комуникация по време на процеса на продажба, за да помогне за всичко напредва гладко и с минимум стрес.

В „Лъки Хоум-Естейт” вие ще получите професионална услуга в сферата на имотите:

 • Юридически отдел специализиран в сферата на имотите
 • Консултиране за предимствата на недостатъците на имота и района
 • Сравнителен пазарен анализ
 • Професионално заснемане на имота от фотограф – специалист в заснемането на интериор
 • Атрактивна реклама на имота в най-популярните сайтове за имоти
 • Представяне на имота ви пред други колеги
 • Организиране и провеждане на огледи
 • Искане на оферти и преговори с купувачите
 • Съдействие за изваждане на необходимите документи за сключване на сделката
 • Преговори и сключване на предварителен договор
 • Преговори и сключване на окончателен договор
 • Финализиране на сделката


Наръчник на наемодателя

Как изглежда процесът по отдаване на вашия имот, наемодатели? Ако имате въпроси, моля обърнете се към нас, за да получите допълнителна информация, професионално съдействие и приятелско отношение.

Нашата основна цел е да продадете имота си бързо на възможно най-добрата цена и да се гарантира, че в процеса няма да бъдете подложени на натиск и стрес! За да постигнем това, ние познаваме отлично целия процес на закупуване.В „Лъки Хоум-Естейт” ЕООД разбираме значението на активното съвпадение на купувачи и продавачи.

Ние се гордеем с работата си в тясно сътрудничество със собствениците на имоти по време на всяка стъпка от пътя. Това включва комисионно договаряне, за да получите възможно най-добрата цена и поддържане на редовна комуникация по време на процеса на продажба, за да помогне за всичко напредва гладко и с минимум стрес.

Определете правилната пазарна цена

Ключът към успешната сделка е правилното ценообразуване на наема. Пазарът е в постоянно движение и е важно да бъдете запознати с тенденциите във вашия квартал: отдадени имоти, конкурентни имоти, търсене от наематели, инфраструктура в района, състояние на сградата и имота, както и много други фактори. Kонсултантите ни правят стотици сделки и следят “пулса” на пазара, което им дава несравнимо предимство при определяне на правилната цена.

Ако желаете да постигнете най-добрата пазарна цена при най-кратки срокове, свържете се с нас ТУК на телефон 0897 84 62 57.

Избор на професионалист, който да работи във ваш интерес.

За вас, като наемодател, е изключително важно да работите с консултант, на който имате доверие. Изберете такъв, който притежава репутацията, знанията, опита и инструментите за най-добра сделка.

Отдел “Наеми”, който години наред работи усърдно за интереса на своите клиенти-наемодатели. Консултантите са високоефективни, коректни и експедитивни в работата си. Така те изнасят тежестта на целия процес, за да улеснят Вашето ежедневие. Необходимо е да споделете, какви са Вашите нужди и конкретни изисквания, а ние ще се погрижим за всичко останало.

Обмислете възможността за “Професионално управление на имот”.

Тази услуга може да бъде ключът към максимална печалба и спокойствие при отдаване на имота Ви. Когато имате професионалист, който да се грижи вместо Вас, Вие не се занимавате с проблемите, които неминуемо възникват.

Лъки Хоум-Естейт предлага професионално управление на Вашия имот, като по този начин Вие може да се наслаждавате на ползите от наема, без да усещате негативите. Имате по-важни неща за вършене, от това да се тревожите за имота си. Ние поемаме грижата за него. За повече информация се свържете с нас тук или на тел: 0897846257.

Подготовка на имота за отдаване.

“Нямате втори шанс за първо впечатление”. Важно е имотът Ви да е готов да посрещне новите си наематели и да е в най-добрата възможна форма. Някои от нещата, които може да направите са: основно почистване, ремонт и отстраняване на проблеми в имота, пребоядисване на стените, подмяна на мебели и уреди, както и други. Отлична идея би била застраховка на жилището Ви.

Лъки Хоум-Естейт може да ви даде конкретни съвети за оптимизиране наема на Вашия имот. В една среща с наш консултант, освен определяне на пазарна цена, снимки, изготвяне на маркетинг план и детайлно описание, Вие ще получите ценна информация как да привлечете най-добрите наематели.

Маркетинг на имота Ви.

На пазара съществуват десетки конкуренти на Вашата оферта и всички се борят за “вашия наемател”. Вие трябва да достигнете до максимален брой хора, за да имате подходящ интерес и възможност за избор. Целта Ви е да рекламирате имота си качествено и с добър бюджет, по различни маркетингови канали, както и да сте на разположение за всяко едно обаждане и огледи по всяко време на деня.

Когато се доверите на нашия Лъки-Консултант да отдаде Вашия имот, Вие ще се възползвате от 13-годишния опит на компанията, безупречна репутация, отлично подготвени консултанти, всеобхватен онлайн/офлайн маркетинг, коректно отношение и впечатляващи резултати.

Огледи.

След като публикувате офертата си на пазарна цена, ще получите много обаждания за повече информация и огледи. Поради тази причина трябва да сте в постоянна готовност за разговор по телефона, където ще ви се наложи да обяснявате всичко за имота и да отговаряте на много въпроси. Планирайте огледи в и извън работно време, за да покажете офертата си на всеки клиент. Бъдете внимателни, с кого се виждате и дали е подходящ наемател.

Лъки -консултантите могат да поемат цялата тежест на десетките разговори и огледи в или извън работно време, включително и уикендите. Освен това те са квалифицирани, за да отсеят качествените кандидати за Вашия имот. По този начин Вие ще сте фокусирани върху личните и служебни ангажименти, докато опитен професионалист ще работи за Вас, като Ви спести време, нерви и разходи.

Преговори и договор.

Избрът на подходящ наемател/и е изключително важен. Не забравяйте, че ще имате ежемесечни отношения с този човек и трябва да сте сигурни, че допускате коректен клиент в имота си. Преди да предадете ключовете на новия наемател, Вие трябва да се погрижите Вашите интереси да бъдат защитени максимално добре. За целта трябва да подготвите и подпишете договор, който регламентира основни договорки като: имена и лични данни на наемателите, срокове, цена, условия за ползване, условия за прекратяване, начин и срок за плащане на сметки/данъци/такси, отговорност на двете страни по имота и много други.

Опитният консултант ще Ви помогне при избора на най-подходящия наемател и ще договори най-добрите условия за Вас. Благодарение на юридическият ни отдел, ние ще изготвим подробен договор, който да регламентира всички важни точки по сделката, включително и малките детайли, които може да Ви убегнат. По този начин Вие ще имате допълнително спокойствие и защита, благодарение на професионално изготвен договор за наем.