ТОП ОФЕРТИ

АПАРТАМЕНТИ

39

ОФЕРТИ

АПАРТАМЕНТИ

39 оферти

БИЗНЕС ИМОТИ БИЗНЕС ИМОТИ

12

ОФЕРТИ

БИЗНЕС ИМОТИ

12 оферти

ПАРЦЕЛИ ПАРЦЕЛИ

11

ОФЕРТИ

ПАРЦЕЛИ

11 оферти

КЪЩИ

14

ОФЕРТИ

КЪЩИ

14 оферти

ПРЕПОРЪКИ

Боян

Боян Анадолски

Изключително съм доволен от професионалните услуги на Lucky Home-Estate и специални благодарности на Г-н Георгиев за съдействието в поредната покупка на имот! Продължавайте да работите с този хъс и професионализъм и ще постигнете висоните, към които сте се запътили!

Любомир

Любомир Петров Архитект, Исторически музей- гр. София

Искам да изкажа своята благодарност, към Анастас Георгиев, управител на Лъки Хоум Естейт, със своята работа той показа как трябва да работят брокерите на недвижими имоти в България. Имах предишен опит с друга агенция, те също продаваха парцела ми в квартал Бояна, но без успех. Гн. Георгиев показа как бързо и безпроблемно може да свърши работа с усмивка на лице , с отношение и професионализъм!

Бойко

Бойко Христов Управител, Самрт-Ко ЕООД

Големи благодарности за професионализма и човечността на Гн.Анастас Георгиев управител на компания за недвижими имоти Лъки Хоум-Естейт ЕООД гр.София. Гн. Георгиев, направи невъзможното , да бъде реализирана една продажба на апартамент в сграда на годината на фирма Софбилд . Той показа какво е професионализъм, отношение, точност. Справи се изключително бързо, за мен беше изключително удоволствие да работим заедно!

Фернандо

Фернандо Каранга Футболист, ЦСКА София

Винаги бих препоръчал Анастас Георгиев на мой приятел или колега! Той успя да ми намери жилище под наем ,точно каквото търсих и за сумата която исках! Едно голямо , благодаря!!