ТОП ОФЕРТИ / Продажба

Капариранa
Продажба
147,900 €

№ 885: Четиристаен кв.Бъкстон бул.Цар Борис III

  • Бъкстон ул. Бул. Цар Борис ΙΙΙ
Избери
Продажба
82,000 €

№ 863: Двустаен обзаведен, Красна поляна 2

  • Красна поляна 2 ул. бул. Никола Мушанов

Активна
Продажба
16,000 €
Избери

Град: София

кв. Кръстова вада, ул. ул. Сашо Николов Сладура

Квадратура: None кв.м

Активна
Продажба
27,000 €
Избери

Град: София

кв. Кръстова вада, ул. ул. Сашо Николов Сладура

Квадратура: None кв.м

Активна
Продажба
43,000 €
Избери

Град: София

кв. Кръстова вада, ул. ул. Сашо Николов Сладура

Квадратура: None кв.м

Активна
Продажба
102,800 €
Избери

Град: София

кв. Кръстова вада, ул. ул. Сашо Николов Сладура

Квадратура: None кв.м

Активна
Продажба
73,000 €
Избери

Град: София

кв. Студентски град, ул. Ул. Проф. Георги Златарски

Квадратура: 71 кв.м

Топ оферта
Продажба
3,200,000 €
Избери

Град: Пловдив

кв. Индустриална зона - Север, ул. бул."6-ти Септември"

Квадратура: 3882 кв.м