Защо да изберете Лъки -консултант за Ваш кредитен консултант?


Нашата цел е да ви улесним и да ви съдействаме в договарянето на ипотечен или потребителски кредит. Нашият екип консултира в детайли за най-добрия ипотечен кредит на пазара като изготвя сравнителни оферти и анализира предложенията на всички банки на пазара.

Съдействаме ви напълно безплатно през целия процес на подготовка и усвояване на кредита. Като клиент на „Лъки Хоум-Естейт” получавате преференциални условия от водещите банки в България!

Всеки човек има различни изисквания и очаквания, когато кандидатства за жилищен кредит. „Лъки Хоум-Естейт” предлага експертни съвети за конкретния случай. Когато търсите ипотечен кредит е важно да изберете такъв, който ще е най-подходящ за вас сега и в бъдеще. Вашите планове могат да се отразят на способността Ви да обслужвате кредита си. Нашите консултанти анализират внимателно текущото ви финансово състояние и посочват оптималния размер на кредита.

Осигуряването на необходимата документация най-често е процес, изискващ влагане на време, пари и главното – нерви. След като веднъж сме се срещнали, ще се погрижим да осигурите и подготвите всички необходими документи.